Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse skjulte filmperler skal du streame på Netflix

Disse skjulte filmperler skal du streame på Netflix

12/02/2021 | Flixfilm

dansk netflix film perler skjulteStreamingtjenesten Netflix har et enormt udvalg af film og serier, som alle kæmper om vores opmærksomhed.

Alle titler kan ikke få lige meget eksponering og derfor har vi i denne artikel fundet frem til syv mere eller mindre skjulte filmperler, som alle kan streames på Netflix netop nu.

Se blandt andet en en tidligere Holocaust-fange få et venskab til en forbitret gadedreng og et par der starter deres egen farlige modstandskamp mod Adolf Hitler, samt den virkelige historie om Indiens første kvindelige kamppilot.

Se de 7 skjulte perler herunder;

alone in berlin

Artiklen fortsætter under annoncen

Alone in Berlin

Efter de får at vide, at deres søn er omkommet på slagmarken, begynder et sørgende par deres egen stille men farlige modstandskamp mod Adolf Hitler.

Find Alone in Berlin på Netflix Danmark.

Gunjan Saxena

Gunjan Saxena: The Kargil Girl

Kaptajn Gunjan Saxena skriver historie med sin rejse fra håbefuld pilot til Indiens første kvindelige kamppilot i Kargil-krigen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Gunjan Saxena: The Kargil Girl på Netflix.

All The Bright Places

Som stjerner på himlen

To teenagere med personlige problemer bliver nære venner, da de tager på en forløsende rejse til seværdigheder rundt omkring i staten Indiana.

Stream Som stjerner på himlen på Netflix.

The Photographer Of Mauthausen

Fotografen fra Mauthausen

En fange i en koncentrationslejr udnytter sit kontorjob til at stjæle billednegativer af de grusomheder, der har fundet sted der. Baseret på virkelige hændelser.

Se Fotografen fra Mauthausen på Netflix.

life ahead

Resten af livet

En tidligere Holocaust-fange leder en dagpleje og former et uventet venskab med en forbitret gadedreng, da hun tager sig af ham, efter at han har stjålet fra hende.

Find Resten af livet på Netflix.

our souls at night

Vores sjæle om natten

Da enken Addie og enkemanden Louis begynder at sove i seng sammen for at lette deres ensomhed, begynder romantikken at blomstre.

Se Vores sjæle om natten på Netflix.

miracles from heaven

Miracles from Heaven

Den religiøse mor Christy vakler i troen, da hendes datter bliver diagnosticeret med en dødbringende sygdom, og hun kæmper for at redde sin lille pige.

Stream Miracles from Heaven på Netflix.

Hvilke mere eller mindre kendte filmperler synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Bedst på Netflix.
Skriv kommentar