Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Disse titler skal du streame på Netflix i august

Disse titler skal du streame på Netflix i august

01/08/2020 | Flixfilm

Disse titler skal du streame på Netflix i augustHele tiden kommer der nye film og serier på Netflix, og de kommende uger er ingen undtagelse.

I denne artikel har vi samlet 5 film og serier fra Netflix – 4 serier og 1 film, der snart får premiere, som vi synes du skal prioritere at streame.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i august; Kommende nyheder i august.

Glæd dig blandt andet til absolut sidste sæson af den danske Netflix-serie The Rain, som med sin kommende tredje sæson forhåbentlig sætter et værdigt punktum for den post-apokalyptiske historie. Herudover har streamingtjenesten premiere på det stjernespækkede actionbrag Projekt Power med Jamie Foxx og Joseph Gordon-Levitt, som handler om en speciel pille, der giver 5 minutters umenneskelig og superheltelignende styrke.

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i august, herunder;

The Rain – Sæson 3

Seks år efter en brutal virus udrydder det meste af Skandinaviens befolkning slutter et søskendepar sig til en række overlevende, der leder efter sikkerhed – og svar.

Tredje og sidste sæson af den danske Netflix-serie The Rain har premiere den 6. august.

Project Power

En tidligere soldat, en teenager og en betjent tørner sammen i New Orleans på jagt efter kilden bag en farlig ny pille, der giver brugerne midlertidige superkræfter.

Den hæsblæsende actionfilm Project Power har premiere på Netflix Danmark den 14. august.

Dirty John – Sæson 2

Forretningskvinden Debra Newells liv vendes på hovedet, da hun falder for løgnene og manipulationen fra svindleren John Meehan. Baseret på krimi-podcasten.

Anden sæson af Dirty John lander den 14. august.

Biohackers – Sæson 1

Mia studerer medicin for at komme tæt på en læge, hun mistænker for at have haft en finger med i spillet i hendes tidligere familietragedie, og rodes ind i biohacking.

Den nye Netflix-serie Biohackers har premiere den 20. august.

Lucifer – Sæson 5

Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.

Se den længeventede sæson af Lucifer på Netflix den 21. august.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i august? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere august-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i august
Skriv kommentar