Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse titler skal du streame på Netflix i oktober

Disse titler skal du streame på Netflix i oktober

02/10/2020 | Flixfilm

Disse titler skal du streame paa Netflix i oktoberHver eneste uge kommer der nye film og serier på Netflix, og den kommende måned er ingen undtagelse.

I denne artikel har vi samlet 5 film og serier fra Netflix – 2 serier og 3 film, der snart får premiere, som vi synes du skal prioritere at streame.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i oktober; Kommende nyheder i oktober.

Glæd dig blandt andet til den stjernespækkede The Trial of the Chicago 7, som er skrevet og instrueret af Oscar-vinderen Aaron Sorkin og har Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne samt Michael Keaton på rollelisten. Netflix har kørt krimifilmen i stilling til Oscar-sæsonen, som streamingtjenesten naturligvis har store forhåbninger til.

Herudover har Netflix premiere på Adam Sandler-komedie Hubie Halloween hvor komikeren sammen med vennerne Kevin James, Maya Rudolph, Ray Liotta og Steve Buscemi vil redde den lokale by for en virkelig uhyggelig Halloween!

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i oktober, herunder;

Hubie Halloween

Hubie er ikke ligefrem den mest populære i Salem i Massachusetts, men da halloween for alvor bliver uhyggelig, vil den godhjertede og frygtsomme fyr redde byen.

Se Hubie Halloween på Netflix Danmark fra den 7. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Haunting of Bly Manor

Død betyder ikke væk. En au pair dykker ned i en afgrund af uhyggelige hemmeligheder i denne gotiske romance fra skaberen af The Haunting of Hill House.

The Haunting of Bly Manor har premiere på Netflix den 9. oktober.

The Trial of the Chicago 7

Det, der skulle have været en fredelig demonstration, blev til et voldeligt sammenstød med politiet. Det førte til en af historiens mest berømte retssager.

The Trial of the Chicago 7 har premiere den 16. oktober.

La Révolution

I en nytænkt udgave af historiens gang plages 1700-tallets Frankrig af en mystisk sygdom, der kulminerer i et brutalt opgør mellem oprørerne og aristokratiet.

Se La Révolution fra den 16. oktober

Over the Moon

I denne animerede musical bygger en pige et raket og rejser ud i rummet, hvor hun håber at møde en mytisk månegudinde. Den legendariske animator Glen Keane instruerer.

Over the Moon lander på Netflix Danmark den 23. oktober.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i oktober? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere oktober-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i oktober
Skriv kommentar