Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » District 13: Ultimatum

District 13: Ultimatum

20/12/2013 | Flixfilm

Se District 13: Ultimatum på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Patrick Alessandrin
Skuespillere: Cyril Raffaelli, David Belle, Philippe Torreton, Daniel Duval
Spilletid: 101 min
Land: France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: To år efter urolighederne i District 13, vender Tomaso og Leito tilbage for at rydde op i byens kriminalitet og korruption.


Se District 13: Ultimatum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDistrict 13: Ultimatum havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om District 13: Ultimatum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til District 13: Ultimatum herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til District 13: Ultimatum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at District 13: Ultimatum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar