Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » District 9

District 9

22/12/2017 | Flixfilm

Se District 9 på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Neill Blomkamp
Skuespillere: Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt, Sylvaine Strike
Spilletid: 112 min
Land: South Africa, USA, New Zealand, Canada
Sprog: English, Nyanja, Afrikaans, Zulu, Xhosa, Southern Sotho
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Strandede rumvæsner tilslutter sig efter mange års adskillelse og tvangsarbejde i et slumkvarter en modstandsbevægelse anført af en tidligere agent for myndighederne.

District 9 havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se District 9 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om District 9 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at District 9 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame District 9, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til District 9 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar