Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disturbia

Disturbia

20/11/2019 | Flixfilm

Se Disturbia på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: D.J. Caruso
Skuespillere: Shia LaBeouf, Sarah Roemer, Carrie-Anne Moss, David Morse
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Ingen er i sikkerhed, når naboen er en rå seriemorder. Kale Brecht har husarrest og kan ikke forlade sit hus. Men han ser alt! Kan han bevise, at der er en morder løs?Se Disturbia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Disturbia havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Disturbia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Disturbia:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Disturbia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disturbia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar