Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disturbia

Disturbia

20/11/2019 | Flixfilm

Disturbia på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: D.J. Caruso
Skuespillere: Shia LaBeouf, David Morse, Carrie-Anne Moss
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Ingen er i sikkerhed, når naboen er en rå seriemorder. Kale Brecht har husarrest og kan ikke forlade sit hus. Men han ser alt! Kan han bevise, at der er en morder løs?

Disturbia havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Disturbia på YouTube.Se Disturbia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Disturbia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disturbia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Disturbia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Disturbia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar