Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disturbing the Peace

Disturbing the Peace

07/06/2017 | Flixfilm

Disturbing the Peace på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Thriller
Instruktion: York Alec Shackleton
Skuespillere: Guy Pearce, Devon Sawa, Kelly Greyson
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Handling: I denne dokumentar følger vi tidligere palæstinensiske og israelske soldater, der i fællesskab træder frem som fortalere for fred og ikke-voldelige handlinger.

Disturbing the Peace havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Disturbing the Peace på YouTube.Se Disturbing the Peace på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Disturbing the Peace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disturbing the Peace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Disturbing the Peace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Disturbing the Peace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar