Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disturbing the Peace

Disturbing the Peace

07/06/2017 | Flixfilm

Se Disturbing the Peace på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Thriller, Western
Instruktør: York Alec Shackleton
Skuespillere: Guy Pearce, Devon Sawa, Kelly Greyson, Branscombe Richmond
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Beskrivelse: I denne dokumentar følger vi tidligere palæstinensiske og israelske soldater, der i fællesskab træder frem som fortalere for fred og ikke-voldelige handlinger.


Se Disturbing the Peace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Disturbing the Peace havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Disturbing the Peace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Disturbing the Peace:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Disturbing the Peace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disturbing the Peace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar