Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disturbing the Peace

Disturbing the Peace

07/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Disturbing the Peace på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Stephen Apkon, Andrew Young
Skuespillere: N/A
Spilletid: 87 min
Land: Israel, Palestine, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: I denne dokumentar følger vi tidligere palæstinensiske og israelske soldater, der i fællesskab træder frem som fortalere for fred og ikke-voldelige handlinger.


Se Disturbing the Peace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Disturbing the Peace havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Disturbing the Peace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Disturbing the Peace herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Disturbing the Peace er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disturbing the Peace stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar