Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dive Club

Dive Club

03/09/2021 | Flixfilm

Se Dive Club på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Miah Madden, Georgia-May Davis, Sana'a Shaik
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Ved Cape Mercys kystområde efterforsker en dygtig gruppe teenagedykkere en række hemmeligheder og spor, efter en af deres venner på mystisk vis forsvinder.

Dive Club (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dive Club på YouTube.Se Dive Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dive Club (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dive Club (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dive Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dive Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar