Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood

Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood

28/01/2015 | Flixfilm

Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Drama
Instruktion: Callie Khouri
Skuespillere: Sandra Bullock, Ellen Burstyn, Fionnula Flanagan
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I denne comedy fra sydstaterne følger vi en gruppe kvinders op- og nedture gennem ti år, hvilket i sidste ende gør dem stærkere.

Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood på YouTube.Se Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar