Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood

Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood

28/01/2015 | Flixfilm

Se Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama
Instruktør: Callie Khouri
Skuespillere: Sandra Bullock, Ellen Burstyn, Fionnula Flanagan, James Garner
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I denne comedy fra sydstaterne følger vi en gruppe kvinders op- og nedture gennem ti år, hvilket i sidste ende gør dem stærkere.


Se Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar