Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Divines

18/11/2016 | Flixfilm

Se Divines på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Houda Benyamina
Skuespillere: Oulaya Amamra, Déborah Lukumuena, Kevin Mischel, Jisca Kalvanda
Spilletid: 105 min
Land: France, Qatar
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En snu teenager og hendes sarkastiske venner har planer om at blive rige eller dø i forsøget ved at følge i en farverig kvindelig narkohandlers fodspor.


Se Divines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDivines havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Divines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Divines herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Divines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Divines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar