Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Divines

18/11/2016 | Flixfilm

Divines på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Houda Benyamina
Skuespillere: Oulaya Amamra, Déborah Lukumuena, Kévin Mischel
Spilletid: 105 min
Land: France, Qatar
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En snu teenager og hendes sarkastiske venner har planer om at blive rige eller dø i forsøget ved at følge i en farverig kvindelig narkohandlers fodspor.

Divines havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Divines på YouTube.Se Divines på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Divines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Divines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Divines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Divines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar