Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diving Into the Unknown

Diving Into the Unknown

02/05/2017 | Flixfilm

Se Diving Into the Unknown på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Juan Reina
Skuespillere: Patrik Grönqvist, Kai Känkänen, Sami Paakkarinen, Vesa Rantanen
Spilletid: 90 min
Land: Finland, Norway
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da en huledykningsekspedition ender med en tragisk ulykke, trodser fire overlevende myndighederne og vender tilbage i hemmelighed for at hente deres venners lig.


Se Diving Into the Unknown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDiving Into the Unknown havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diving Into the Unknown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diving Into the Unknown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diving Into the Unknown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diving Into the Unknown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar