Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Divorce Attorney Shin

Divorce Attorney Shin

08/04/2023 | Flixfilm

Divorce Attorney Shin på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hye-jin Han, Kim Seong-gyoon, Cho Seung-woo
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En tidligere pianist arbejder nu som advokat med komplicerede skilsmissesager. Han er drevet af en personlig tragedie og bruger alle midler til at sikre sine klienter sejr.Se Divorce Attorney Shin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Divorce Attorney Shin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Divorce Attorney Shin på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Divorce Attorney Shin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Divorce Attorney Shin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Divorce Attorney Shin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Divorce Attorney Shin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar