Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DJ Cinderella

DJ Cinderella

13/07/2020 | Flixfilm

Se DJ Cinderella på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Family, Music, Romance
Instruktør: Bruno Garotti
Skuespillere: Maisa Silva, Filipe Bragança, Fernanda Paes Leme, Letícia Faria Pedro
Spilletid: 95 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: En ung uafhængig dj har mistet troen på kærligheden og spiller efter sine egne noder, men en flot popstjerne falder for hendes seje mix.


Se DJ Cinderella på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


DJ Cinderella havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DJ Cinderella ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til DJ Cinderella:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til DJ Cinderella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DJ Cinderella stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar