Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Django & Django

Django & Django

02/02/2022 | Flixfilm

Django & Django på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Luca Rea
Skuespillere: Sergio Corbucci, Ruggero Deodato, Franco Nero
Spilletid: 80 min
Land: N/A
Sprog: Italian, English, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I interviews med filmproducenterne Quentin Tarantino og Ruggero Deodato undersøger denne dokumentar indflydelsen af Sergio Corbuccis spaghettiwesterns på filmens verden.Se Django & Django på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Django & Django havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Django & Django på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Django & Django ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Django & Django stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Django & Django, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Django & Django er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar