Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Django spara per primo

Django spara per primo

05/01/2022 | Flixfilm

Django spara per primo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter hans far bliver snydt af en forretningspartner og skudt af en dusørjæger, arver en revolvermand både penge og et regnskab, der skal gøres op.

Django spara per primo havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Django spara per primo på YouTube.Se Django spara per primo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Django spara per primo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Django spara per primo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Django spara per primo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Django spara per primo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar