Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Djøf Med Løg

Djøf Med Løg

15/09/2015 | Flixfilm

Se Djøf Med Løg på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den komiske fortæller og offentlige tjenestemand Helge Sørensen kæmper mod bureaukratiet og virkelighedsfjerne ledere i toppen af dansk erhvervsliv.


Se Djøf Med Løg på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDjøf Med Løg havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Djøf Med Løg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Djøf Med Løg herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Djøf Med Løg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Djøf Med Løg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar