Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Do Do Sol Sol La La Sol

Do Do Sol Sol La La Sol

03/12/2020 | Flixfilm

Se Do Do Sol Sol La La Sol på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ara Go
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: En afdanket pianist, der mister alt andet end sit smil, føres af små blinkende stjerner hen til en lille by, hvor hun finder husly, håb og kærlighed.

Do Do Sol Sol La La Sol (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Do Do Sol Sol La La Sol på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Do Do Sol Sol La La Sol (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Do Do Sol Sol La La Sol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Do Do Sol Sol La La Sol (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar