Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Do Revenge

Do Revenge

16/09/2022 | Flixfilm

Do Revenge på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Jennifer Kaytin Robinson
Skuespillere: Sophie Turner, Maya Hawke, Cassady McClincy
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Skolens dronning bliver stødt af tronen på et mondænt privat gymnasium og indgår en hemmelig aftale med en beskeden ny elev for at hævne sig på hinandens fjender.

Do Revenge havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Do Revenge på YouTube.Se Do Revenge på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Do Revenge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Do Revenge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Do Revenge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Do Revenge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar