Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Do You Even Know Who I Am?

Do You Even Know Who I Am?

01/08/2016 | Flixfilm

Do You Even Know Who I Am? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En uheldig komiker, der altid flopper med piger, forelsker sig og beslutter at lade som om, han er millionær, da pigen forveksler ham med ejeren af en radiostation.

Do You Even Know Who I Am? havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Do You Even Know Who I Am? på YouTube.Se Do You Even Know Who I Am? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Do You Even Know Who I Am? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Do You Even Know Who I Am? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Do You Even Know Who I Am?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Do You Even Know Who I Am? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar