Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Do You Know This Voice?

Do You Know This Voice?

20/11/2022 | Flixfilm

Do You Know This Voice? på Netflix

Produktionsår: 1964
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Frank Nesbitt
Skuespillere: Dan Duryea, Isa Miranda, Gwen Watford
Spilletid: 80 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter en løsesumsforhandling ender med et barns død, leger en morder katten efter musen med politiet og et muligt vidne til forbrydelsen.

Do You Know This Voice? havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Do You Know This Voice? på YouTube.Se Do You Know This Voice? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Do You Know This Voice? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Do You Know This Voice? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Do You Know This Voice?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Do You Know This Voice? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar