Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doc Hollywood

Doc Hollywood

23/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Doc Hollywood på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Caton-Jones
Skuespillere: Michael J. Fox, Julie Warner, Barnard Hughes, Woody Harrelson
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En succesfuld plastikkirurg på vej mod Hollywood må finde tålmodigheden frem, da et mindre uheld gør, at han dømmes til samfundstjeneste i en lille by i South Carolina.


Se Doc Hollywood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Doc Hollywood havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doc Hollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Doc Hollywood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Doc Hollywood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doc Hollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar