Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doc Hollywood

Doc Hollywood

23/04/2018 | Flixfilm

Se Doc Hollywood på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Caton-Jones
Skuespillere: Michael J. Fox, Julie Warner, Barnard Hughes, Woody Harrelson
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En succesfuld plastikkirurg på vej mod Hollywood må finde tålmodigheden frem, da et mindre uheld gør, at han dømmes til samfundstjeneste i en lille by i South Carolina.

Doc Hollywood havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Doc Hollywood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Doc Hollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doc Hollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doc Hollywood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doc Hollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar