Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doc McStuffins

Doc McStuffins

01/02/2019 | Flixfilm

Se Doc McStuffins på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Animation, Short, Family, Fantasy, Music, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lara Jill Miller, Loretta Devine, Robbie Rist, Jess Harnell
Spilletid: 11 min
Land: USA, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Doktor McStuffins er en lille pige, der er dyrlæge for sine bamser og dukker, mens hendes far laver sund mad.


Se Doc McStuffins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDoc McStuffins (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doc McStuffins (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Doc McStuffins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Doc McStuffins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doc McStuffins (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Doc McStuffins

  1. navn - kl. 19:56, 13-01-2020:

    Ikke på netflix mere.

  2. marianne Rasmussen - kl. 14:33, 17-03-2020:

    jeg vil rigtig gerne ha at doktor Mcstffins tilbage igen på Netflix åh kom nu det er vigtigt jeg skal nok Opføre mig ordentligt det lover jeg hilsen marianne Rasmussen

    Skriv kommentar