Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Docteur Petiot

Docteur Petiot

13/03/2022 | Flixfilm

Docteur Petiot på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under dække af at hjælpe jødiske folk med at flygte fra det besatte Frankrig lever en respekteret læge et gruopvækkende dobbeltliv. Baseret på en sand historie.

Docteur Petiot havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Docteur Petiot på YouTube.Se Docteur Petiot på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Docteur Petiot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Docteur Petiot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Docteur Petiot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Docteur Petiot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar