Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Docteur Petiot

Docteur Petiot

13/03/2022 | Flixfilm

Docteur Petiot på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under dække af at hjælpe jødiske folk med at flygte fra det besatte Frankrig lever en respekteret læge et gruopvækkende dobbeltliv. Baseret på en sand historie.

Docteur Petiot havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Docteur Petiot på YouTube.Se Docteur Petiot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Docteur Petiot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Docteur Petiot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Docteur Petiot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Docteur Petiot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar