Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doctor Cha

Doctor Cha

17/05/2023 | Flixfilm

Doctor Cha på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Uhm Junghwa, Min Woo-Hyuk, Kim Byeong-cheol
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Tyve år efter at have forladt sin lægekarriere vender en husmor tilbage som turnuslæge, hvor hun kæmper for at finde fodfæste i et job fyldt med overraskelser.Se Doctor Cha på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Doctor Cha (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doctor Cha på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Doctor Cha (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doctor Cha (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doctor Cha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doctor Cha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar