Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doctor Foster

Doctor Foster

01/04/2018 | Flixfilm

Se Doctor Foster på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktør: Tom Hunt
Skuespillere: Lennon Bell
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da hun mistænker sin mand for at være hende utro, starter dr. Gemma Foster en undersøgelse, der fører hende ned af en mørk sti af besættelse.


Se Doctor Foster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Doctor Foster (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doctor Foster (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Doctor Foster:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Doctor Foster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doctor Foster (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar