Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doctor Foster

Doctor Foster

01/04/2018 | Flixfilm

Doctor Foster på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: Tom Hunt
Skuespillere: Lennon Bell
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da hun mistænker sin mand for at være hende utro, starter dr. Gemma Foster en undersøgelse, der fører hende ned af en mørk sti af besættelse.

Doctor Foster (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doctor Foster på YouTube.Se Doctor Foster på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Doctor Foster (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doctor Foster (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doctor Foster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doctor Foster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar