Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doctor Sleep

Doctor Sleep

02/09/2020 | Flixfilm

Se Doctor Sleep på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Mike Flanagan
Skuespillere: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Cliff Curtis
Spilletid: 152 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I denne fortsættelse af Ondskabens hotel bliver den nu voksne og traumatiserede Danny opsøgt af en ung clairvoyant, mens onde væsner tiltrukket af deres kraft jager dem.


Se Doctor Sleep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Doctor Sleep havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doctor Sleep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Doctor Sleep:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Doctor Sleep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doctor Sleep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar