Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doctor Strange

Doctor Strange

24/03/2018 | Flixfilm

Se Doctor Strange på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Scott Derrickson
Skuespillere: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter en neurokirurg mister førligheden i sine hænder, møder han en mystisk mentor, som lærer ham at bruge magi til at blive den mægtigste troldmand nogensinde.

Doctor Strange havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Doctor Strange på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Doctor Strange ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doctor Strange stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doctor Strange, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doctor Strange er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Doctor Strange

  1. Kurt Ravn - kl. 08:57, 09-03-2020:

    KAN IKKE SES PÅ NETFLIX.
    Har lige spildt kr. 79,-. Tak for lort.

    Skriv kommentar