Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doctor Who

Doctor Who

15/08/2018 | 2 kommentarer

Se Doctor Who på Netflix

Indspilningsår: 2005–
Genre: Adventure, Drama, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Smith, David Tennant, Peter Capaldi, Nicholas Briggs
Spilletid: 45 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Efter at have været væk i mere end 10 år vender denne episke science fiction-serie tilbage med et helt nyt udseende – og mindst den 9. inkarnation af Doktoren.


Se Doctor Who på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Doctor Who (Sæson 10) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doctor Who (Sæson 10) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Doctor Who herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Doctor Who er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doctor Who (Sæson 10) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Doctor Who

 1. Petter Markau - kl. 17:13, 01-02-2018:

  Hi.
  Mit navn er Petter. Jeg er 13 år gammel og går på en danske skole i syd slesvig. Doctor Who er min yndlings TV-serie. Jeg startede med det da jeg var 11-12 år gammel. Jeg også tror at Doctor Who er en a grunde for min A i engelsk.
  I alt ELSKER jeg Doctor Who og ville gerne læse noget om det i en bog.

 2. Dannie - kl. 19:58, 25-04-2019:

  I kan ikke mene at I seriøst har fjernet Doctor Who fra Netflix… 😭😭 hvornår kommer serien igen (med alle afsnit hvis muligt)?

  Skriv kommentar