Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doctor Who

Doctor Who

15/08/2018 | Flixfilm

Se Doctor Who på Netflix

Indspilningsår: 2005–
Genre: Adventure, Drama, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Smith, David Tennant, Peter Capaldi, Nicholas Briggs
Spilletid: 45 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Efter at have været væk i mere end 10 år vender denne episke science fiction-serie tilbage med et helt nyt udseende – og mindst den 9. inkarnation af Doktoren.

Doctor Who (Sæson 10) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Doctor Who på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Doctor Who (Sæson 10) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doctor Who (Sæson 10) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doctor Who, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doctor Who er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.6 kommentarer til Doctor Who

 1. Petter Markau - kl. 17:13, 01-02-2018:

  Hi.
  Mit navn er Petter. Jeg er 13 år gammel og går på en danske skole i syd slesvig. Doctor Who er min yndlings TV-serie. Jeg startede med det da jeg var 11-12 år gammel. Jeg også tror at Doctor Who er en a grunde for min A i engelsk.
  I alt ELSKER jeg Doctor Who og ville gerne læse noget om det i en bog.

 2. Dannie - kl. 19:58, 25-04-2019:

  I kan ikke mene at I seriøst har fjernet Doctor Who fra Netflix… 😭😭 hvornår kommer serien igen (med alle afsnit hvis muligt)?

 3. Dannie - kl. 13:25, 28-12-2019:

  Please få Doctor Who tilbage på Netflix. Vi er mange som ønsker at få den at se igen på streamingtjenesten. Med alle afsnit hvis det er muligt. Please. 🤞🙏 4. Dannie - kl. 13:27, 28-12-2019:

  Please få Doctor Who tilbage på Netflix. Med alle afsnit hvis det er muligt. 🙏🙏🙏

 5. Dannie - kl. 22:26, 23-01-2020:

  Vil I ikke være søde at få Doctor Who på Netflix igen? Vi er mange der ønsker at få den tilbage. Please. 😂

 6. BoW - kl. 11:35, 28-04-2020:

  Blev slemt skuffet da den ikke kunne findes på Netflix mere.

  Man skal jo snart have 10 forskellige streamingtjenester for at få et nogenlunde komplet indhold. Hele filmbranchen er ved at grave deres egen grav igen på denne måde.

  Nu skal man så åbenbart have Amazon Prime for at se en del af serien. De har så kun sæson 5-10, hvis man ser på den danske udgave 🙁

  Skriv kommentar