Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dodgeball: A True Underdog Story

Dodgeball: A True Underdog Story

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Dodgeball: A True Underdog Story på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Rawson Marshall Thurber
Skuespillere: Vince Vaughn, Christine Taylor, Ben Stiller, Rip Torn
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Da ejeren af et trendy fitnesscenter forsøger at overtage den sorgløse Petes motionscenter, har Pete kun én udvej: høvdingebold.


Se Dodgeball: A True Underdog Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dodgeball: A True Underdog Story havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dodgeball: A True Underdog Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dodgeball: A True Underdog Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dodgeball: A True Underdog Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dodgeball: A True Underdog Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar