Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dodgeball: A True Underdog Story

Dodgeball: A True Underdog Story

15/11/2013 | Flixfilm

Se Dodgeball: A True Underdog Story på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Sport
Instruktør: Scott Messick
Skuespillere: Michelle Boehle, Robert E. Clyde, Portis Hershey, Justin G. Hill
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da ejeren af et trendy fitnesscenter forsøger at overtage den sorgløse Petes motionscenter, har Pete kun én udvej: høvdingebold.


Se Dodgeball: A True Underdog Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDodgeball: A True Underdog Story havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dodgeball: A True Underdog Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dodgeball: A True Underdog Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dodgeball: A True Underdog Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dodgeball: A True Underdog Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar