Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Død over mor

Død over mor

17/08/2021 | Flixfilm

Død over mor på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dagdrømmeren Tristan ligger stadig under for sin mor. Da hun får en helbredsmæssig forskrækkelse, går det op for ham, hvor inderligt han ønsker hende væk – for altid.Se Død over mor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Død over mor havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Død over mor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Død over mor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Død over mor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Død over mor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Død over mor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar