Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dog Day Afternoon

Dog Day Afternoon

01/06/2017 | Flixfilm

Se Dog Day Afternoon på Netflix

Indspilningsår: 1975
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Sidney Lumet
Skuespillere: Penelope Allen, Sully Boyar, John Cazale, Beulah Garrick
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: For at få penge til sin elskers kønsskifteoperation går en gift mand sammen med en medskyldig om at røve en bank i New York på en glohed sommerdag.


Se Dog Day Afternoon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dog Day Afternoon havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dog Day Afternoon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dog Day Afternoon:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dog Day Afternoon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dog Day Afternoon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar