Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dog Pound

Dog Pound

07/01/2015 | Flixfilm

Se Dog Pound på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Kim Chapiron
Skuespillere: Adam Butcher, Shane Kippel, Matthew Morales
Spilletid: 91 min
Land: France, Canada, United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I et nedbrydende ungdomsfængsel forsøger tre teenagere at holde sig ude af ballade, mens de konfronteres med aggressive fanger og brutale voksne.

Dog Pound havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dog Pound på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dog Pound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dog Pound stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dog Pound, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dog Pound er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar