Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dog Pound

Dog Pound

07/01/2015 | Flixfilm

Se Dog Pound på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Kim Chapiron
Skuespillere: Adam Butcher, Shane Kippel, Matthew Morales, Slim Twig
Spilletid: 91 min
Land: France, Canada, UK
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I et nedbrydende ungdomsfængsel forsøger tre teenagere at holde sig ude af ballade, mens de konfronteres med aggressive fanger og brutale voksne.


Se Dog Pound på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDog Pound havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dog Pound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dog Pound herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dog Pound er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dog Pound stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar