Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dogs in Space

Dogs in Space

15/09/2022 | Flixfilm

Dogs in Space på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Haley Joel Osment, Sarah Chalke, Kimiko Glenn
Spilletid: N/A
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Find en ny planet til os alle! Jorden er i fare, og desperate videnskabsfolk sender genetisk forbedrede hunde ud i rummet på jagt efter en ny verden.

Dogs in Space (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dogs in Space på YouTube.Se Dogs in Space på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dogs in Space (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dogs in Space (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dogs in Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dogs in Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar