Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dogs of Berlin

Dogs of Berlin

07/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Dogs of Berlin på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Felix Kramer, Fahri Yardim, Samy Abdel Fattah, Mohamed Issa
Spilletid: 542 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: To politifolk efterforsker mordet på en berømt tysk-tyrkisk fodboldspiller, men en af dem har forbindelser til underverdenen, hvilket gør sagen ekstra kontroversiel.


Se Dogs of Berlin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dogs of Berlin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dogs of Berlin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dogs of Berlin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dogs of Berlin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dogs of Berlin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar