Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dogs

16/11/2018 | Flixfilm

Se Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Beth, Carly, Corinne
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic, German, Italian, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Disse seks intime historier udforsker de følelser, der opstår mellem hunde, og dem der tager sig af dem – uanset omstændighederne.


Se Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDogs (Hunde) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dogs (Hunde) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dogs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dogs (Hunde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dogs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar