Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doing Hard Time

Doing Hard Time

01/09/2021 | Flixfilm

Doing Hard Time på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Drama
Instruktion: Preston A. Whitmore II
Skuespillere: Boris Kodjoe, Michael Kenneth Williams, Sticky Fingaz, Reagan Gomez-Preston
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Michaels 8-årige søn bliver dræbt i krydsilden under en fejlslået narkohandel. Michael sørger for selv at blive anholdt, så han kan komme i fængsel og få sin hævn.

Doing Hard Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doing Hard Time på YouTube.Se Doing Hard Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Doing Hard Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doing Hard Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doing Hard Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doing Hard Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar