Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doktor Proktors Prompepulver

Doktor Proktors Prompepulver

01/10/2017 | Flixfilm

Doktor Proktors Prompepulver på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Arild Fröhlich
Skuespillere: Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker, Kristoffer Joner
Spilletid: 85 min
Land: Norway, Germany
Sprog: Norwegian, German
IMDb-karakter: 5.5

Handling: To børn hjælper deres nabo, en excentrisk opfinder, med at bruge sit nyeste påfund – verdens mest kraftfulde pruttepulver – til at flyve.

Doktor Proktors Prompepulver havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doktor Proktors Prompepulver på YouTube.Se Doktor Proktors Prompepulver på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Doktor Proktors Prompepulver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doktor Proktors Prompepulver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doktor Proktors Prompepulver, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doktor Proktors Prompepulver er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar