Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doktor Proktors Prompepulver

Doktor Proktors Prompepulver

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Doktor Proktors Prompepulver på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: To børn hjælper deres nabo, en excentrisk opfinder, med at bruge sit nyeste påfund – verdens mest kraftfulde pruttepulver – til at flyve.


Se Doktor Proktors Prompepulver på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Doktor Proktors Prompepulver havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doktor Proktors Prompepulver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Doktor Proktors Prompepulver herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Doktor Proktors Prompepulver er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doktor Proktors Prompepulver stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar