Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doktor Proktors tidsbadekar

Doktor Proktors tidsbadekar

15/12/2018 | Flixfilm

Se Doktor Proktors tidsbadekar på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Arild Fröhlich
Skuespillere: Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker, Gard B. Eidsvold, Kristin Grue
Spilletid: 95 min
Land: Norway, Germany
Sprog: Norwegian, German
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Dr. Proktor rejser tilbage i tiden for at stoppe et bryllup, men han kan ikke komme tilbage, så Lise og Bulle træder til, og finder ud af, at fortiden ikke var kedelig.


Se Doktor Proktors tidsbadekar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDoktor Proktors tidsbadekar havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doktor Proktors tidsbadekar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Doktor Proktors tidsbadekar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Doktor Proktors tidsbadekar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doktor Proktors tidsbadekar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar