Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doktor Proktors tidsbadekar

Doktor Proktors tidsbadekar

15/12/2018 | Flixfilm

Doktor Proktors tidsbadekar på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Arild Fröhlich
Skuespillere: Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker, Gard B. Eidsvold
Spilletid: 95 min
Land: Norway, Germany
Sprog: Norwegian, German
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Dr. Proktor rejser tilbage i tiden for at stoppe et bryllup, men han kan ikke komme tilbage, så Lise og Bulle træder til, og finder ud af, at fortiden ikke var kedelig.

Doktor Proktors tidsbadekar havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doktor Proktors tidsbadekar på YouTube.Se Doktor Proktors tidsbadekar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Doktor Proktors tidsbadekar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doktor Proktors tidsbadekar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doktor Proktors tidsbadekar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doktor Proktors tidsbadekar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar