Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dokumentar HIV-smittede unge på Netflix

Dokumentar HIV-smittede unge på Netflix

26/11/2014 | Flixfilm

its not over hiv aids netflixDen rørende dokumentar It’s Not Over, som handler om tre HIV-smittede unge, får premiere på Netflix d. 1. december. Det skriver det amerikanske medie The Variety.

Dokumentaren har dermed premiere samme dag som World AIDS Day, der er en international mærkedag hvor der sætte fokus på kampen mod HIV/Aids – og støtte de smittede.

I It’s Not Over følger man tre smittede fra tre kontinenter; Paige Rawl fra USA, som har levet med smitten hele sit liv. Sarang Bhakre fra Indien, der er homoseksuel i et land hvor det ikke er velset. Fra Sydafrika følger man Lucky Mfundisi, som er fodboldtræner i Khayelitsha, der er et af de steder i hele verden hvor der er flest HIV-smittede.

LÆS OGSÅ:   'Rebel Moon: The Zack Snyder Cut' får premieredato

Dokumentaren It’s Not Over er lavet af den pris-belønnede Andrew Jenks og målet er, at skabe opmærksomhed på de problemer unge mennesker, som er ramt af HIV, kæmper med.

FN og UNAIDS estimerer, at 5 millioner teenagere og unge levede med HIV i 2013 og omtrent 1.800 fra samme aldersgruppe bliver smittet hver eneste dag. Det er næsten 31% af alle nye HIV-tilfælde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se It’s Not Over på Netflix Danmark fra 1. december. Se et klip fra dokumentaren herunder.
Skriv kommentar