Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dokumentar om legendarisk musiker på Netflix

Dokumentar om legendarisk musiker på Netflix

05/12/2014 | Flixfilm

Til marts 2015 får den originale dokumentar fra Netflix om den ikoniske sangerinde, Nina Simone, premiere eksklusivt på Netflix. Dokumentaren What happened, Miss Simone? er af den Oscarnominerede filmskaber Liz Garbus (The Farm: Angola, USA og Bobby Fischer Against the World).

Nina Simone var en legendarisk musiker og en dedikeret borgerrettighedsforekæmper. Dokumentaren What happened, Miss Simone? tegner et modigt og provokerende billede af en af vor tids største kunstnere. Den klassisk uddannede pianist, black power ikonet og den legendariske musiker, Nina Simone levede et liv med brutal ærlighed, musikalsk genialitet og pinende melankoli. I dokumentaren hører vi blandt andet lydbånd, der indtil nu ikke er spillet før og får et unikt indblik i sangerindens historie og musik.

Sjældne koncertoptagelser, arkiverede interviews, dagbøger, breve, interviews med Nina datter, Lisa Simone Kelly, venner og samarbejdspartnere, sammen med andet eksklusivt materiale, gør dette til den mest autentiske, personlige fortællinger om en af det 20. århundredes største kunstneres ekstraordinære liv.

LÆS OGSÅ:   'Papirhuset: Berlin' vender tilbage med sæson 2

“I What Happened, Miss Simone? maler Liz Garbus et modigt og provokerende billede af Nina Simone – kunstner, menneskerettighedsaktivist og heltinde – i en film, som vi har elsket fra dag ét, og vi er stolte af at kunne vise den til vores seere rundt om i verden”, udtaler Lisa Nishimura, Netflix VP of Original Documentary Programming.

Den Academy Award-nominerede instruktør Liz Garbus er en af de førende amerikanske dokumentarister. Hendes første film, The Farm: Angola, USA vandt Grand Jury Prize ved Sundance Film Festival, blev nomineret til en Oscar og vandt to Primetime Emmy Awards.

Artiklen fortsætter under annoncen

What happened, Miss Simone? på Netflix Danmark til marts næste år.
Skriv kommentar