Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Dokumentar-serier om virus og pandemi på Netflix

Dokumentar-serier om virus og pandemi på Netflix

09/03/2020 | Flixfilm

Bliv klogere på corona virus og epidemi med NetflixVi bombarderes i øjeblikket med nyheder om epidemier, coronavirus og aktiefald, mens der tegner sig et billede af global krisestemning hvor ingen kan forudse den nærmeste fremtid.

Nyhederne og smittefarerne skal naturligvis tages alvorligt, men det kan også være en hovedkulds opgave, at navigere rundt i den store medie-mølle.

Hvis man ønsker, at vide mere om virus og epidemier – uden sammenhæng til det nuværende coronavirus udbrud – så kan man netop nu streame et par faktuelle dokumentar-titler på Netflix, der giver et indblik i hvordan pandemier opstår og nedbrydes.

Læs mere om de to dokumentarer her:

Artiklen fortsætter under annoncen

pandemi netflix

Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Pandemi)

Streamingtjenesten Netflix havde i slutningen af januar 2020 premiere på denne dokumentarserie hvor vi møder heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.

Dokumentaren udkom blot to måneder efter at første smittetilfælde af COVID-19 (coronavirus) blev registreret, men har ellers ingen tilknytning til den igangværende epidemi.

Foruden kampen mod influenza tager ‘Pandemic: How to Prevent an Outbreak’ også fat i vaccinedebatten, som involverer mange følelser.

Over hele verden hjælper netværk, familie og tro læger og medicinsk personale med at holde modet oppe, når de står over for lange arbejdstider og aggressive sygdomme, mens virusudbrud over hele verden fortsat kræver liv og en større pandemi truer.

Se Pandemic: How to Prevent an Outbreak på Netflix Danmark.

Explained corona

Explained – The Next Pandemic (Den næste pandemi)

Den anden titel på Netflix hvor man kan få flere faktuelle informationer om globale epidemier er fjerde episode i sæson 2 af dokumentar-serien ‘Explained’, som hedder The Next Pandemic (Den næste pandemi).

Afsnittet, som havde premiere i november 2019 er blot på 20 minutter, men fortæller om bekymringerne ved en faretruende global pandemi og spørger om verden er forberedt på et udbrud. Bill Gates og andre giver deres besyv med.

Denne dokumentar udkom måneder før at coronavirus begyndte at skabe overskrifter, og det er dermed interessant at høre eksperters påstande med nuværende erfaringer.

Find Explained – The Next Pandemic (Episode 2.4) på Netflic Danmark.
Skriv kommentar