Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dokumentaren The Short Game kommer på Netflix

Dokumentaren The Short Game kommer på Netflix

05/11/2013 | Flixfilm

short game netflix dokumentar dkForleden offentliggjorde Netflix, at de var klar med deres originale dokumentarfilm The Square i starten af det nye år, men i dag kan streaming-tjenesten så afsløre, at allerede til december bliver den første originale dokumentar tilføjet til deres katalog. Det drejer sig om dokumentarfilmen The Short Game, der følger otte af verdens mest kampklare golfspillere, som, i en alder af kun 7 år, træner til og konkurrerer i verdensmesterskaberne i juniorgolf. Se traileren til The Short Game nederst.

– “The Short Game er familievenlig, fuld af glæde og giver et utroligt underholdende indblik i en unik verden, som de fleste fantaserer om: At være den bedste i verden til et eller andet. Det faktum, at denne drøm forfølges af børn, der spiller en voksensport, er fængslende og inspirerende,” siger Lisa Nishimura, vicedirektør for originale dokumentar produktioner hos Netflix.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber NFL-kampe

The Short Game er produceret af Rafael Marmor, Christopher Leggett og den Emmy-belønnede instruktør Josh Greenbaum, mens filmens executive producere blandt andet tæller Jessica Biel og Justin Timberlake.

Dokumentarfilmen har premiere på Netflix den 12. december og vil kunne streames i alle lande, hvor streamingtjenesten er tilgængelig: USA, Canada, Storbritannien, Irland, Latinamerika, Norden og Holland.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar