Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dokumentarserie dykker ned i Robbie Williams’ op- og nedture

Dokumentarserie dykker ned i Robbie Williams’ op- og nedture

26/08/2022 | Flixfilm

Der bliver stillet skarpt på den engelske musiker og entertainer Robbie Williams når charmøren i 2023 får sin egen dokumentarserie på Netflix.

Serien, som endnu ikke har noget navn, blev annonceret på Edinburgh TV Festival tidligere på ugen.

Dokumentarserien dykker ned i de mange succeshistorier og fejltrin for det tidligere ‘Take That’-medlem, og byder på et hidtil usete private optagelser af William, samt et intimt blik på hans mangeårige karriere i musikbranchen.

I snart 30 år har han været i rampelyset og flere gange har hans karriere har ramt nye høje højder og lave lavpunkter. Serien vil følge disse op- og nedture – og den mediehetz, der har forfulgt Williams gennem hele hans karriere. Fra hans kampe med afhængighed til hans brud med ‘Take That’ og til deres seneste genforening.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Orion og Mørket'

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien byder endvidere på nye interviews og der dykkes ned i det 25-årige arkiv for at finde frem til popstjernes sande hjerte og sjæl.

Robbie Williams var fra 1989 til 1995 medlem af popgruppen ‘Take That’, som høstede stor succes, men det var først da Williams gik solo at han får alvor blev rig og berømt.

Musikerens 13 album, ‘XXV’ udkommer i næste måned og det byder på helt nyt materiale, samt flere af de gamle hits som ‘Let Me Entertain You’, ‘Rock DJ’ og ‘Angels’ i nye versioner.

Dokumentarserien om Robbie Williams får premiere på Netflix Danmark i 2023.
Skriv kommentar