Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dolan’s Cadillac

Dolan’s Cadillac

15/05/2014 | Flixfilm

Se Dolan’s Cadillac på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short, Thriller
Instruktør: Danielle Nungesser
Skuespillere: Tim Hale, Julia Langholt, Emily Kelly, Danielle Nungesser
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: En godmodig lærer, hvis kone bliver dræbt af en gangster fra Las Vegas, udtænker en hævn, som kræver andet end rå ildkraft og kugleregn.


Se Dolan’s Cadillac på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDolan’s Cadillac havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dolan’s Cadillac ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dolan’s Cadillac herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dolan’s Cadillac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dolan’s Cadillac stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar