Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dolemite Is My Name

Dolemite Is My Name

25/10/2019 | Flixfilm

Dolemite Is My Name på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Craig Brewer
Skuespillere: Eddie Murphy, Keegan-Michael Key, Mike Epps
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I 1970'erne får den hårdtarbejdende komiker Rudy Ray More stor succes med sit heftige alter ego, Dolemite, og tager chancen med at føre rollen videre på film.Se Dolemite Is My Name på Netflix
Anmeldelse: Dolemite Is My Name

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dolemite Is My Name havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dolemite Is My Name på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dolemite Is My Name ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dolemite Is My Name stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dolemite Is My Name, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dolemite Is My Name er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar