Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dolittle

01/10/2021 | Flixfilm

Dolittle på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Stephen Gaghan
Skuespillere: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen
Spilletid: 101 min
Land: United States, China, United Kingdom, Japan
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da dronning Victoria bliver syg, drager dr. Dolittle, hans unge lærling og hans dyrevenner af sted på en storslået ekspedition for at finde en magisk kur.

Dolittle havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dolittle på YouTube.Se Dolittle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dolittle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dolittle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dolittle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dolittle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar