Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Doll House

Doll House

07/10/2022 | Flixfilm

Doll House på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Marla Ancheta
Skuespillere: Baron Geisler, Althea Ruedas, Mary Joy Apostol
Spilletid: 107 min
Land: Philippines
Sprog: Tagalog, Filipino, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En plaget forsanger i et rockband sætter sig for at genoplive det forhold, han aldrig har haft til sin datter.

Doll House havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Doll House på YouTube.Se Doll House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Doll House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Doll House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Doll House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Doll House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar