Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dollar

08/08/2019 | Flixfilm

Se Dollar på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Patrick Boylan, Jarrod Pistilli
Spilletid: N/A
Land: Lebanon
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den smukke direktionssekretær Zeina går modvilligt sammen med den selvsikre Tarek om at opspore en helt bestemt dollarseddel, der er 1 mio. dollars værd.


Se Dollar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dollar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dollar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dollar:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dollar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dollar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Dollar

  1. Mille - kl. 20:40, 08-08-2019:

    Er I sikre på at det er et game-show? Alt jeg kunne finde peger på at det er en fiktions-serie, og ikke et gameshow…

    Skriv kommentar