Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dollar

08/08/2019 | Flixfilm

Se Dollar på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amel Bouchoucha, Adel Karam, Jarrod Pistilli
Spilletid: N/A
Land: Lebanon
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den smukke direktionssekretær Zeina går modvilligt sammen med den selvsikre Tarek om at opspore en helt bestemt dollarseddel, der er 1 mio. dollars værd.

Dollar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dollar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dollar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dollar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dollar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dollar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Dollar

  1. Mille - kl. 20:40, 08-08-2019:

    Er I sikre på at det er et game-show? Alt jeg kunne finde peger på at det er en fiktions-serie, og ikke et gameshow…

    Skriv kommentar