Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare

Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare

18/09/2020 | Flixfilm

Se Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En desillusioneret kvinde fra Delhi og hendes kusine, der er ny i byen, styrer igennem belastende hemmeligheder, drømme og forskelligheder på deres vej mod frihed.Se Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar