Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dolly Parton: A MusiCares Tribute

Dolly Parton: A MusiCares Tribute

07/04/2021 | Flixfilm

Se Dolly Parton: A MusiCares Tribute på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Documentary, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En række ikoniske kunstnere hylder Dolly Parton som MuciCares' Person of the Year ved en stjernespækket aften fuld af musik og minder.

Dolly Parton: A MusiCares Tribute havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dolly Parton: A MusiCares Tribute på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dolly Parton: A MusiCares Tribute ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dolly Parton: A MusiCares Tribute stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dolly Parton: A MusiCares Tribute, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dolly Parton: A MusiCares Tribute er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar